КАКВО Е FLAVON?

FLAVON са продукти,подсигуряващи пълноценно хранене на организма! РЕВОЛЮЦИЯ В ХРАНИТЕЛНИТЕ ДОБАВКИ!
В днешно време, храната става все по-токсична и бедна на полезни вещества. Приемаме храна, която не ни носи никаква стойност, която е пълна с пестициди, изкуствени ароматизатори, подобрители на вкуса и консерванти. За да си набавим нужното, се стараем да включваме голямо количество плодове и зеленчуци, но дали те са достатъчни? Конвенционалното производство включва пръскане с пестициди и подсилване с изкуствени торове. Обработка с химични вещества за лъскав и добър търговски вид. Всичко това, намалява биологичната стойност на продуктите.
Продуктите FLAVON са разработени с помощта на проф. д-р Золтан Диня, научен съветник, който е член на Унгарската и Руската академия на науките, и е посветил живота си на проучването на флавоноидите за повече от 40 години. Той е ученик на Алберт Сент-Дьорди, който през 1937 г. получава самостоятелно Нобелова награда за откриването на аскорбиновата киселина (вит Ц). Той продължава научната си работа с цитрусовите плодове и идентифицира флавоноидите, които влияят на укрепването на кръвоносните съдове.
FLAVON предлага 11 продукта на пазара. Пет, от които имат Европейски награди – Златен Медал – за най-качествен продукт.
Флавон предлага своите висококачествени продукти в нетрадиционна иновативна форма:
• Базови и Премиум продукти – гелообразна консистенция, опаковка – стъклени бурканчета
• Пийк продукти – маслено-водна хидроколоидна емулсия, разфасовка – сашета
✔ В едно бурканче Флавон се съдържа равностойността полезните съставки от 30-40 кг. пресни плодове и зеленчуци от био и еко земеделие.
✔ Съдържанието е от живи биофлавоноиди, полифеноли, ензими, микроелементи, минерали, витамини, омега 3,7,9, съхранени посредством ябълков , гроздов и цитрусов пектин. Съставките си взаимодействат посредством СИНЕРГИЯ.
✔ Една лъжичка на ден Флавон, запълва липсите в организма, подсилва имунната система и повишава продуктивността на човек.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *