Flavon KIDS

Разработен за детското здраве, подсилва крехката и неукрепнала имунна система на детето. Това е най-лесният начин да подсигурявате на детето си нужните вещества от пресни плодове и зеленчуци. Препоръчва се консумацията на Флавон КИДС: на деца, бременни и кърмачки. Съдържа веществата, необходими за растежа и развитието на децата
защото има добавени витамини (B1, B2, B3, B5, B6, B12, C, H), за да бъде още по-ефективен.
СЪДЪРЖА СЛЕДНИТЕ ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ: Вишни, Къпини, Черна боровинка, Касис, Облепиха, Цвекло.
Касисът е много богат на витамини от В-групата, витамин С и важни минерали като калций, желязо, магнезий, фосфор, калий и цинк. Той съдържа също и фибри, аминокиселини и есенциални мастни киселини.
Смята се, че касисът е много полезен дори още в ранна възраст, а изследвания показват, че намаляват проявата на атопични дерматити (кожно заболяване).
Плодовете на този храст са служили като лек на Британските острови още през Средновековието, като били известни с възможностите си за лечение на камъни в пикочния мехур и чернодробни нарушения, както при кашлица и белодробни заболявания. Това малко зрънце е като мултивитамин заради изобилието от витамин А, В и С, както и калий, магнезий, желязо, фосфор, цинк, дори и калций. Те са богати и на незаменими мастни киселини. Освен това касисът е богат на флавоноиди, които подпомагат функционирането на кръвоносните съдове, намалява нивата на лошия LDL холестерол.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *