Новият продукт Ruby-D

Скъпи членове на Клуб Флавон, През декември ще можете да поръчате един от най-популярните ни продукти Ruby (но в нов дизайн, с нови съставки и ново име – Ruby-D, който ще е наличен само за период от 2 месеца.

Обогатяващите съставки, който добавихме към оригиналния Ruby, вече не са тайна! – УТРОИХМЕ количеството Облепиха/морски зърнастец, за да гарантираме, че добавеният витамин D, който е местността разтворим се използва във възможно най-оптималната за усвояването му среда. – Освен витамин С са добавени основни микроелементи, като Селен и Цинк, за да се засили действието на плодовите съставки със силна синергична комбинация, която очакваме да има забележителни ефекти в много области. В допълнение към горното, основните съставки – арония, касис, нар, вишна и череша, придават изключителните качества и вкус, които са уникални и характерни за този продукт. Той се характеризира със специална синергия, осигурена от комбинацията от каротеноиди и флавоноиди.

За предизвикателствата през зимата, в тази извънредна ситуация, Можете да направите поръчката си тук: https://www.flavonmax.com/ruby Опаковка: една кутия съдържа 5 буркана (180 g) + 1 подаръчен буркан. Продуктът ще бъде наличен само 2 месеца. Можете да закупите ЕДНОКРАТНО до 8 кашона Ruby-D през декември!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *