Блог

Posted on декември 15, 2021декември 15, 2021Tags ,   Leave a comment on Новият продукт Ruby-D

Новият продукт Ruby-D

Скъпи членове на Клуб Флавон, През декември ще можете да поръчате един от най-популярните ни продукти Ruby (но в нов дизайн, с нови съставки и ново име – Ruby-D, който ще е наличен само за период от 2 месеца. Обогатяващите съставки, който добавихме към оригиналния Ruby, вече не са тайна! – УТРОИХМЕ количеството Облепиха/морски зърнастец, за да гарантираме, че добавеният витамин D, който е местността разтворим се използва във възможно най-оптималната за усвояването му среда. – Освен витамин С са … Continue reading “Новият продукт Ruby-D”

Posted on септември 1, 2021Tags , , , , , , , , ,   Leave a comment on Flavon KIDS

Flavon KIDS

Разработен за детското здраве, подсилва крехката и неукрепнала имунна система на детето. Това е най-лесният начин да подсигурявате на детето си нужните вещества от пресни плодове и зеленчуци. Препоръчва се консумацията на Флавон КИДС: на деца, бременни и кърмачки. Съдържа веществата, необходими за растежа и развитието на децата защото има добавени витамини (B1, B2, B3, B5, B6, B12, C, H), за да бъде още по-ефективен. СЪДЪРЖА СЛЕДНИТЕ ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ: Вишни, Къпини, Черна боровинка, Касис, Облепиха, Цвекло. Касисът е много … Continue reading “Flavon KIDS”

Posted on август 11, 2021   Leave a comment on Flavon Protect

Flavon Protect

Насочен основно към сърдечно-съдовото здраве! Насочен е към очиствне и заздравяване на кръвоносните съдове; Оказва подкрепа при обща слабост и след инсулт; Влияе много добре върху мозъка и очите; Има много високо съдържание на полифеноли и дава добри резутати при пикочо-полови и циститни оплаквания; Подходящ е при ревматоиден артрит и подагра; В комбинация с FLAVON KIDS повлиява женския хормонален баланс и функцията на яйчниците – проблеми с цикъла, кисти на яйчниците, ПМС и др.; В комбинация с FLAVON MAX ормализира … Continue reading “Flavon Protect”

Posted on август 11, 2021август 12, 2021Tags , , , ,   Leave a comment on Какво са антиоксиданти, биофлавоноиди, T-ORAC и връзката им с FlAVON?

Какво са антиоксиданти, биофлавоноиди, T-ORAC и връзката им с FlAVON?

Антиоксидантите (или противо-окислители) са група биохимични вещества, действащи благоприятно и отпускащо върху човешкия организъм. Те са нискомолекулни съединения, попадащи в организма чрез различни хранителни продукти. Основното свойство на тези вещества е унищожаването на свободните радикали в организма, като тежки метали, токсини, които отделят отровни оксиди и застрашават организма от пагубни болести. Антиоксидантите се свързват със свободните радикали и спират вредното им влияние върху организма. Като антиоксиданти могат да бъдат определени разлини видове органични и неорганични съединения, като: пикочна киселина, която при хората осигурява над половината от антиоксидантния капацитет на кръвната … Continue reading “Какво са антиоксиданти, биофлавоноиди, T-ORAC и връзката им с FlAVON?”

Posted on август 11, 2021   Leave a comment on Колко са продуктите Flavon, kакво е синергия и какво е Flavon програма?

Колко са продуктите Flavon, kакво е синергия и какво е Flavon програма?

Flavon продуктите са 11. Разделят се на Базови, премиум, пийкове или комбинация между тях. Синергия значи съвместно действие на няколко неща, като крайният ефект от общото действие е по-голям, в сравнение с действието на всяко едно нещо поотделно. Или печелившата формула 1 + 1 = 3. От една страна въс всеки от продуктите Flavon имаме уникално съчетание на съставки , които взаимодействат по между си, така че ефектите им се допълват или увеличават. От друга страна допълнителни синергични ефекти се … Continue reading “Колко са продуктите Flavon, kакво е синергия и какво е Flavon програма?”

Posted on август 11, 2021август 11, 2021Tags , , , ,   Leave a comment on КАКВО Е FLAVON?

КАКВО Е FLAVON?

FLAVON са продукти,подсигуряващи пълноценно хранене на организма! РЕВОЛЮЦИЯ В ХРАНИТЕЛНИТЕ ДОБАВКИ! В днешно време, храната става все по-токсична и бедна на полезни вещества. Приемаме храна, която не ни носи никаква стойност, която е пълна с пестициди, изкуствени ароматизатори, подобрители на вкуса и консерванти. За да си набавим нужното, се стараем да включваме голямо количество плодове и зеленчуци, но дали те са достатъчни? Конвенционалното производство включва пръскане с пестициди и подсилване с изкуствени торове. Обработка с химични вещества за лъскав и … Continue reading “КАКВО Е FLAVON?”